Sunday, January 27, 2013

In sanul CSM, la nivelul conducerii, se pritoceste un plan prin care rezultatele zdrobitoare din tara, privitoare la revocarea celor doi membrii al Consiliului, Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet, sa fie blocate printr-o motivare absurda, si anume ca CSM este cel care va trebui sa analizeze si sa fie sau nu de acord cu rezultatele votului transmis. Or, asa ar insemna inca o abatere grosolana de la interpretarea legii in spiritul si litera ei, pentru ca legea stipuleaza clar ca CSM, dupa primirea rezultatelor Adunarilor Generale dispune, adica ia act de rezultat si il executa, adica ii va revoca (intrucat votul a fost categoric pentru revocarea celor doi si intruneste toate cerintele legii). Specialistii in Drept arata ca "dispune" inseamna trecerea imediata la executarea celor hotarate de organele colegiale din tara. Veti vedea, insa, ca membrii CSM care fac corp comun cu Ghica si Danilet vor incerca din rasputeri sa rastalmaceasca legea in acest segment...Au maifacut-o si cand i-au dat statut de membru CSM cu drept de vot lui Daniel Morar si nu le-a facut nimeni nimic pana acum ca au incalcat legea!

Prin DNA se aude ca atat seful de sectie a faptelor conexe celor de coruptie, Doru Tulus, cat si Laura Oprean - interimara pusa de Daniel Morar la sefia acestei institutii - s-ar avanta in depunerea candidaturilor daca CSM ar fi cel care ar realiza, peste lege desigur, cea de-a doua procedura pentru alegerea candidatilor la functiile de procuror general al Romaniei si cea de sef al DNA. Cica cei doi ar viza postul de sef DNA, intrucat la PICCJ se pare ca insusi Danile Morar va candida, pentru ca sansele de izbanda, in fata unui CSM aservit ar fi de suta la suta.

5 comments:

PROXEMIS - Managementul riscurilor - Formator si Project Manager autorizat said...

AU VOTAT 7,4 MILIOANE DE CETATENI ROMANI PENTRU DEBARCAREA GUVERNATORULUI COLONIEI ROMANIA. REZULTAT ??? NIMIC , EL ESTE BINE MERSI IN FUNCTIE SI A CREAT UN PRECEDENT PENTRU CA POT FACE ORICE IN TARA , FARA SA LE PESE DE CONSTITUTIE , LEGI SAU ALTE ARGUMENTE. EI FAC CE VOR MUSCHII LOR , CA ASA AU LIBER DE LA STAPINUL COLONIEI, BISNITARUL SECURIST TRAIAN BASESCU.

Anonymous said...

http://risc-management-proxemis.blogspot.de/

Anonymous said...

http://risc-management-proxemis.blogspot.de/

Anonymous said...

Taxe si impozite noi pentru energie si resurse naturale. Primul proiect legislativ impune companiilor care exploateaza si comercializeaza resurse naturale, altele decat gazele naturale, o taxa speciala de 0,5%, care va fi aplicata la veniturile luate in calcul in momentul stabilirii cifrei de afaceri. Daca va fi aprobata, aceasta taxa urmeaza sa fie valabila in intervalul februarie 2013-decembrie 2014, in conditiile in care sistemul de redevente si tarife va fi revizuit incepand cu perioada 2014-2015, iar Guvernul cauta solutii pentru pastrarea deficitului bugetar in limitele convenite cu FMI, informeaza Bursa.ro

Anonymous said...

http://investments-european-union-romania.blogspot.de/